Ritual de servire

Viper este băutura ideală pentru aproape orice ocazie – cu gustul său super răcoritor, Viper se potrivește perfect cu o după-amiază de vară pe terasa unui restaurant. 

Te poți bucura de un Viper în multe feluri, dar asigură-te că întotdeauna este rece! Cel mai simplu mod este, bineînțeles, direct din sticlă sau doză.

Dar dacă ai chef de ceva mai exclusivist, am creat un ritual de servire unic, care scoate ce-i mai bun din fiecare înghițitură.

1.PUNE GHEAȚĂ
ÎNTR-UN PAHAR VIPER
Adaugă cuburi de gheață în pahar. Delectează-te cu sunetul pe care îl fac atunci când se lovesc unul de celălalt.
2.AGITĂ ȘI
RĂCEȘTE PAHARUL
Plimbă o lingură printre cuburile de gheață, pentru ca paharul să se răcească mai repede.
3.TOARNĂ CU GRIJĂ
VIPER ÎN PAHAR
Deschide un Viper rece și toarnă-l în pahar folosindu-te de marginea acestuia, pentru a păstra cât mai mult din bule.
4.COMPLETEAZĂ
VIPER-UL CU LIME
Un Viper perfect are nevoie neapărat și de puțin lime. Taie o felie și pune-o în pahar, pentru a-i oferi băuturii o aromă inconfundabilă.